Trampoline ingraven

Instructies voor het ingraven van je trampoline

 

Trampoline ingraven wel of niet?

Steeds meer mensen stellen zichzelf de vraag of ze de trampoline wel of niet zullen ingraven. (Zelf) een trampoline ingraven heeft voordelen en nadelen. 1 op de 3 trampolines die momenteel in Nederland en België worden verkocht is een ingraaf of inground trampoline, en de verwachting is dat dit aantal de komende jaren nog groter wordt. Een trampoline ingraven heeft in onze ogen dan ook meer voordelen dan nadelen. Op de vraag of je de trampoline wel of niet moet ingraven gaan we hier dan ook verder op in. Bovendien vind je op je-trampoline-ingraven.nl de beste tips hoe een trampoline in te bouwen!

 Trampoline ingraven nieuwe trend op trampoline gebied en tuin gebied

De allernieuwste trend op trampoline gebied is op dit moment om je trampoline in te graven. Een trampoline ingraven is zo populair doordat de trampoline als het ware wordt geïntegreerd in je tuin. De trampoline is er dus wel, maar je ziet hem niet. Een trampoline ingraven is vrij makkelijk. Je graaft een gat in de grond (komvormig) en daar overheen plaats je de trampoline. Op de pagina "trampoline ingraven instructies en tips" gaan we hier verder op in.

je trampoline ingraven - salta ground trampoline groen 183 213 244 305 366 427 cm

 

Op Duursportstore.nl vind je de mooiste en voordeligste ingraaf- en inground trampolines.

 

Ingraaf trampoline merken

 

Er zijn in Nederland 3 bekende en goede trampoline merken die deugdelijke ingraaf trampolines verkopen. Hieronder zullen we deze 3 merken, te weten Berg trampolines, Salta trampoline en Avyna Pro-Line trampolines, even afzonderlijk toelichten.

 

Berg trampoline ingraven

Allereerst zijn er de Berg ingraaf trampolines, ook wel Berg inground trampoline genoemd. Berg trampolines staan al jarenlang bekend om hun degelijkheid en kwaliteit. Een Berg trampoline ingraven is vrij eenvoudig door de meegeleverde inground kit.

 

Salta trampoline ingraven

Salta ingraaf trampolines worden zeer veel verkocht doordat ze zeer gunstig geprijsd zijn, maar kwalitatief zeker de moeite waard zijn. Salta trampolines is een vrij jong merk op de Nederlandse markt, maar heeft in die tijd zijn waarde al bewezen als een zeer nuttige en welkome toevoeging op het gebied van ingraaf trampolines.

salta trampoline ingraven - salta excellent ground trampoline met veiligheidsnet - online inground trampoline winkel

 

Avyna Pro-line trampoline ingraven

Avyna maakt al jarenlang uiterst mooie, kwalitatief hoogwaardige trampolines om in te graven. Door de speciale meegeleverde ingraaf poten is het ingraven van een Avyna trampoline een fluitje van een cent. Ook voor deze trampoline geldt dat het meeste werk zit in het graven van de kuil, maar dat spreekt voor zich.

Trampoline ingraven Berg trampolines